Хлопчик, який постраждав унаслідок ДТП у Харкові, їхав по пішохідному переходу на біговелі – дитячому велосипеді без педалей – у супроводі тітки, яка везла дитячий візок з малюком, розповіли Укрінформу у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області.

«За попередньою інформацією, хлопчик їхав по пішохідному переходу на біговелі у супроводі тітки, яка везла дитячий візок з малюком. У цей час 34-річна жінка-водій автомобіля Skoda скоїла наїзд на хлопчика», – зазначили у відділі.

Інша дитина та тітка, додали у відділі, не постраждали.

 «Інформація внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. На місці працює слідчо-оперативна група. Обставини події встановлюються», - пояснили у відділі.

Стосовно стану дитини, то, як розповіли в Харківській міській лікарні швидкої допомоги, хлопчик перебуває в реанімації: «У нього важка черепно-мозкова травма, але коми немає. Операція не потрібна. Дитина під постійним наглядом».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ