Про це повідомляє ТСН.

Потерпілий Олександр Андрєєв стверджує, що прийшов привітати патрульного – односельця свого друга. Однак у розпал вечірки у когось з гостей пропав телефон – і почалася п'яна бійка.

 «Я опинився на вулиці, а мій товариш прилетів з вікна», - каже Олександр. У нього самого забої, струс мозку, вивих щелепи, а ось у друга справи йдуть значно гірше – він у важкому стані в лікарні.

«Множинні переломи ребер, значні травми хребта», - розповів нейрохірург обласної лікарні Ігор Селедець. Такими виявилися наслідки падіння з 5-го поверху – Андрєєв стверджує, що друга скинули вниз приятелі іменинника.

А другий - отримав струс мозку. Іменинник знімав квартиру і приймав гостей будинку. Коли святкування стало занадто гучним, сусіди зателефонували на 102. Але й патруль заспокоїти своїх колег зміг не одразу.

Життя чоловікові, який летів з 5-го поверху, врятував балкон квартири двома поверхами нижче – там потерпілий вдарився об козирок і змінив траєкторію падіння з прямої вертикальної на значно більш м'яку. Сусіди по будинку розповідають, що в той вечір святкували разом з десяток патрульних і троє цивільних. Вони так докучали всім, що мешканці будинку викликали наряд тверезих поліцейських. Ті приїхали, однак замість того, щоб вгамувати нетверезих колег, почали опитувати свідків на вулиці – і вже тоді відбулося падіння людини з 5-го поверху. Слідчі поки не говорять, чи самостійно випав з вікна потерпілий.

«Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, почули удар, а саме падіння людини, який випав з 5-го поверху. Відповідно, вони відразу підійшли, надали першу медичну допомогу, викликали швидку допомогу», - пояснив начальник патрульної поліції міста Єрмаков Максим.

Зараз в патрульній поліції Херсона проводять внутрішнє розслідування, чотирьох патрульних, які брали участь у святкуванні, на час слідства відсторонили від роботи. У справах поліцейські проходять як прості громадяни, адже вони святкували у свій вихідний день і не перебували на виконанні службових обов'язків.

ІА "Вголос": НОВИНИ