Про це «Вголосу» стало відомо з власних джерел.

За нашими даними, депутати Хмельницької міськради на наступній сесії планують оголосити про вихід із партії Садового та вступити у «Батьківщину».

У коментарі «Незалежному громадському порталу» голова фракції «Самопоміч» у Хмельницькій міській раді Віталій Худецький розповів, що він пішов через розбіжності з керівництвом «Самопомочі», які почалися ще у липні 2017 року. Натомість інший депутат із «Самопомочі» Ігор Мельничук у коментарі сайту «Є» заявив, що пішов, бо хоче працювати у сильній команді:

«Чому пішли? Хочеться попрацювати в сильнішій команді».

Інформацію про те, що депутати Хмельницької міськради від «Самопомочі» приєднались до партії Тимошенко підтвердили у прес-службі хмельницької «Батьківщини». Там наголосили, що крім міських депутатів, до їхньої партії приєднався і депутат Хмельницької обласної ради від «Самопомочі».

«Бюро Хмельницької обласної парторганізації ухвалило рішення про прийом у партію «Батьківщина» п'яти безпартійних обранців «Самопомочі»: чотирьох депутатів Хмельницької міськради – Віталія Коліщака, Дмитра Палія, Ігоря Мельничука, Віталія Худецького. Та депутата Хмельницької обласної ради Олександра Палія», – повідомили у «Батьківщині».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ