«Цю вулицю зараз капітально ремонтують і розширюють, - каже міський голова Олександр Симчишин. - Вона матиме три смуги руху. Розпочинаючи роботи, ми виявили 15 незаконних гаражів, які заважають ремонту».

За словами міського голови, це лише початок роботи у цьому напрямі. «Ми створили робочу групу, яка займається цим питанням й має провести інвентаризацію усіх незаконно встановлених гаражів, - додав Олександр Симчишин. - Така ж доля чекає й на інші незаконні конструкції. Наразі проводимо інвентаризацію всіх гаражів в місті».

До слова, знесення гаражів не було для їх власників несподіванкою. Робоча група, виявивши, що споруди незаконні, розмістила оголошення з проханням самотужки прибрати гаражі з вулиці. Проте заявлений у оголошенні термін минув, а споруди залишилися.

Демонтаж здійснюється силами комунальних підприємств «Хмельницьководоканал», «Хмельницькбудзамовник» та працює кран «Електротрасу». Демонтовані гаражі знаходитимуться на території КП «Хмельницькбудзамовник». Власник зможе їх звідти забрати, якщо надасть документи. Якщо ж цього не відбудеться, через 6 місяців за відповідною процедурою вони перейдуть у власність громади міста.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ