Про це пише видання Наші гроші з посиланням на дані системи «Прозорро».

Аукціон з закупівлі авто призначений на 22 травня.

В тендерній документації департамент вказав, що планує закупити п’ятидверні позашляховики, які 2018 року були вироблені в Україні. Кузов має бути чорного або темного кольору, автоматична 7-ступенева коробка передач. Автомобілі повинні бути обладнані пакетом «погані дороги» та мати двохзонну систему кондиціювання. Також замовлено підігрів сидінь, управління радіо та телефоном з руля та інші зручності.

В березні Департамент міського господарства Одеської міськради оголосив закупівлю двох автомобілів Toyota Land Cruiser 200 та  Toyota Land Cruiser Prado за 4,4 млн грн. Але пізніше відмінив торги.

При відміні торгів департамент міського господарства Одеської міськради вказав, що більше немає потреби в закупівлі позашляховиків.

Вказані параметри авто, які тепер закуповуються, відповідають поза шляховику Skoda Kodiaq, які з минулого року збирає завод «Єврокар» Олега Боярина. Автосалони пропонують Skoda Kodiaq в найдорожчій комплектації за 1,00 млн грн (біля 38 $тис за офіційним курсом Національного банку України).

 

ІА "Вголос": НОВИНИ