Відео розмови із потерпілою у соцмережі виклав міський голова Артем Семеніхін.

За словами свідків, жінку вдарив голова Конотопської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка Спартак Сергієнко.

«Побачила, що їздять на крутих машинах і протестують проти мера міста. Я випадково проходила повз і не знала про акцію. До мене з машини вийшов молодий здоровий мужик і просто мене пхнув. Я впала, бо він дуже сильний і у мене і так травмована нога. Хотіла викликати поліцію, але зрозуміла, що вона швидко не приїде», – із сумом розповідає постраждала.

За словами свідків, чоловіком, який вже не одноразово бив жінок у Конотопі, був «радикал» Спартак Сергієнко.

«Це вже вкотре Спартак б'є жінок. Ось вам чіткий доказ того, що відбулося. Зараз пишемо заяву у поліцію. Але не факт, що зможемо досягти правди і справедливості», – зазначив Семеніхін.

Мер Конотопа Артем Семеніхін також оголосив про мобілізацію усіх небайдужих громадян.

«Завтра буде оголошений день та час зустрічі усіх небайдужих для мобілізації, щоб вигнати усе беззаконня з міста Конотопа геть. Викидаємо їх у смітники», – наголосив він.

Як писав «Вголос», 4 липня у Конотопі представники Радикальної партії, БПП та «Самопомочі» разом із екс-регіоналами влаштували помсту міському голові Артему Семеніхіну, який напередодні викрив спроби цих депутатів нажитися на бюджетних коштах.

Нагадаємо, 3 липня повідомлялося, що люди з усієї країни прямують до Конотопа, аби допомогти меру Семеніхіну.

2 липня у Конотопі екс-регіонал та громадянин РФ Олександр Кирій звіз до будівлі міської ради сотні працівників зі своїх підприємств, аби влаштувати «люстрацію» міському голові Артему Семеніхіну. Останній напередодні заявив про махінації Кирія із транспортом у місті. 

Перед цим, 27 червня, Олександр Кирій разом із місцевою поліцією та її очільником, колишнім охоронцем Віктора Януковича Богданом Войцеховським влаштували жорстоку бійку.

ІА "Вголос": НОВИНИ