[media=137167,137168] 

Про це повідомляє голова Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Сьогодні у їхній квартирі, яку чоловік та жінка орендували у Кривому Розі, провели обшук працівники Департаменту кіберполіції та Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми та відділу БТЛ поліції Полтавщини Національної поліції України, за процесуального керівництва прокуратури Полтавської області. Під час обшуку вилучили комп'ютерну та відеотехніку та мобільні телефони.

Як з'ясувалось, горе-батьки продавали відео в «даркнеті»  – анонімному сегменті інтернету. «Покупців» шукали теж у мережі. Відеоматеріали оплачувались криптовалютою.

Правоохоронці також визначили нікнейм, яким батьки користувалися для завантаження відео. Вдалось встановити, що востаннє порнофайли вантажили кілька днів тому.

«Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити», – зазначив перший заступник глави Нацполіції.

Зараз триває досудове розслідування за статтею «ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України.

Вирішується питання оголошення підозри. Батькам загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ