Про це інформує відділ комунікації поліції Київщини.

Правоохоронці повідомляють, що тварини пошкодили ґрати вольєру, вибігли на вулицю та кинулися на перехожого. Від отриманих травм чоловік помер.

До місця інциденту одразу ж прибула слідчо-оперативна група Бориспільської поліції разом з кінологами Головного управління поліції Київщини, ветеринарна служба. Собак застрелили з мисливської зброї. Їхні тіла скерували на ветеринарну експертизу.

Про деталі страшної трагедії розповіла волонтерка Світлана Шеповалова. За її словами, загиблим виявився боєць АТО Володимир Томілін. Він разом зі своєю донькою повертався вранці додому після відвідин 80-річної матері. Дорогою до електрички на нього напали четверо собак породи алабай і розірвали. У чоловіка залишилися двоє дітей та дружина з інвалідністю.

 

Власником тварин виявився 69-річний місцевий житель, передає «Громадське радіо».

«У кожної собаки був електронний ошийник і по периметру двору був протягнутий дріт, який не дозволяв цим собака вийти за периметр будинку, тому що вмикався електричний струм і в собак у нашийниках щипало і вони не виходили в такий спосіб зі двору. Зараз, напевно тому, що настали морози, були перебої із напругою і це вплинуло на те, що собаки змогли самовільно вийти за межі цього будинку», - цитує радіо прес-секретаря поліції Київської області Миколу Жуковича. 

ІА "Вголос": НОВИНИ