Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

«7 липня орієнтовно з 18:00 до 23:00 у зв’язку з проведенням маршу до дня народження Мирослава Мисли (відповідно до звернення ВО «Свобода»)  виконуватиметься призупинення або часткове обмеження руху транспорту вулицями, якими пролягає маршрут заходу», – йдеться у повідомленні. Як зазначається, марш проходитиме по маршруту від Арсенальної площі – вул. Грушевського – Кріпосним провулком – вул. Інституцькою – вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) – Володимирським узвозом – вул. Сагайдачного – до Контрактової площі.

«Під час проведення акції працівниками патрульної поліції може здійснюватися призупинення транспорту. Окрім того, можливі тимчасові зміни в роботі автобусів № 24, № 62, № 114», - йдеться у повідомленні.
Як відомо, 7 липня 2017 року вулицями столиці пройде марш на честь Героя московсько-української війни, молодшого лейтенанта, командира взводу окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї ОМБ Мирослава Мисли. Він загинув у бою з окупантом 2 жовтня 2016 року. Молодому офіцерові було лише 24.

ІА "Вголос": НОВИНИ