Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Киянин говорив по телефону. Раптово невідомий схопив його сумку, яка лежала на лавці, і втік. У сумці, зі слів потерпілого, були документи та понад 10000 гривень.

Неподалік від місця скоєння злочину перебували оперативники Печерського району, які відразу кинулися на допомогу чоловіку та почали наздоганяти грабіжника. Побачивши, що за ним біжить потерпілий, чоловік забіг у під’їзд та стрибнув на вулицю з другого поверху. Під час падіння порушник зламав ногу – і його наздогнали оперативники.

«Правоохоронці з’ясували, що грабіжник - 33-річний місцевий мешканець, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

За фактом грабежу слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Правопорушник через травму ноги перебуває в лікарні.

Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. 

ІА "Вголос": НОВИНИ