Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Підозрюваний стверджує, що інтимні стосунки були за згодою. 58-річний іноземець розповів правоохоронцям, що щойно прилетів до України й винайняв житло. Близько 13:30 приїхала дівчина, яка мала укласти договір про оренду. Під час огляду квартири він накрив стіл і запропонував пообідати. Ріелтор погодилася. Вони випили спиртного, жінка пожалілася на життя й запропонувала інтим. Після статевого акту вона пішла, а чоловік ліг спати.

27-річна жертва ґвалтівника розповіла, що за завданням фірми, у якій працює, вона приїхала у квартиру, щоб укласти договір про оренду. Її зустрів невідомий чоловік і запросив у помешкання. У кімнаті посадив на диван і запропонував випити. Після вживання алкогольних напоїв він вступив із ріелтором у статеві стосунки без її згоди. Через деякий час їй зателефонували з роботи. Жінка на той момент залишилася в кімнаті сама, а тому швидко вдяглася, вибігла на вулицю й розповіла колегам про зґвалтування. Вже вони викликали поліцію.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження буде проведено судово-медичну експертизу та інші слідчі дії для з’ясування всіх обставин правопорушення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ