У спільноті dtp.kiev.ua  повідомляють:

«Народний депутат Мельничук влаштував стрілянину на Троєщині. Машина заблокована, чомусь випало скло і спустили колеса. Поліція охороняє. Стріляли бойовими».

 

Разом з тим, 5 канал із посиланням на поліцію каже, що стріляв не сам депутат, а його охоронець.

«Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуємо всі обставини, всі матеріали будуть передані у військову прокуратуру», – цитують речницю поліції Оксану Блищик.

«Стріляв його охоронець. Можливо, не саме його охоронець, але точно не нардеп Мельничук стріляв», - зазначила Блищик. 

Натомість блогер Євген Шевченко пише, що інцидент стався через приміщення дитячого садка, яке вилучили із комунальної власності:

«Два роки тому шахрайським шляхом дитячий садок було вилучено із комунальної власності, але місцеві мешканці із цим не погодилися, і зрозуміло чому: для дітлахів місць у дитячих закладах Києва катастрофічно не вистачає.

Два роки судів –  і нарешті справедливість була відновлена - угоду було визнано незаконною, її було скасовано, а дитячий садок повернуто у комунальну власність. Але раптом приїхав...хто б ви думали?.. Народний депутат Мельничук! Який став на захист шахраїв-рейдерів і плювати він хотів на дітей та на їх батьків разом узятих!

До його компанії також долучилась народний депутат Надія Савченко, але їй люди пояснили ситуацію, показали рішення суду і вона не стала сперечатися - поїхала собі геть.

А от потвора Мельничук заявив, що рішення суду для нього нічого не означає і тут буцімто буде його громадська приймальня! Але місцеві такою поведінкою обурилися і у прямому сенсі того слова трохи потовкли йому пику. Нащо Мельничук дістав свій пістолет і почав стріляти у людей.

Наразі він разом із своїм охоронцем зачинилися в машині, яка оточена місцевими жителями та ветеранами зі спілки Деснянського району міста Києва. Поліція намагається їх вгамувати і не допустити суду Лінча, бо розлючений натовп вже почав бити вікна в тій машині й витягати за вуха того шакала».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ