Про це повідомляє «Громадське».

Як відомо, хлопець повертався додому до Великої Британії. Він здав орендовану квартиру та з валізою вийшов на вулицю, щоб прогулятися містом перед відльотом. Навпроти Михайлівського собору на нього напали невідомі. Вони почали кидатися в нього сніжками, штовхнули ногою валізу, а потім повалили і почали бити.

Побитого чоловіка побачила киянка, психолог Марія Макуха і написала про інцидент на своїй сторінці у Facebook.

«Я спитала англійською: «Що сталося?» Він розповів, що на нього напали троє молодих людей. Їхню зовнішність він не зміг розпізнати. Пам’ятає, що в одного була зелена куртка. Обличчя у них були прикриті капюшонами або шапками. Далі я викликала поліцію. Поліція сказала, що потрібно заїхати по «швидкій» спочатку, взяти довідки. Ми це зробили», - йдеться в повідомленні.

«Ми дізналися, що в нього були тріщини зубів, тріщина в носі, на щастя, без зміщення, була підозра на тріщину чи перелом плечової кістки, але був просто защеплений нерв, був сильний забій плеча»,  - розповіла Марія Макуха про результати огляду Ліама лікарями.

За словами психолога, він звернувся до поліції, після чого поїхав. Відомо, що наразі хлопець прибув до Лондона.

Як пояснила Макуха, напад було скоєно не з метою грабежу, тому що всі речі потерпілого виявилися на місці. Вона припускає, що це сталося через зовнішній вигляд  хлопця – фіолетове волосся і пірсинг в носі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ