Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, заступник голови ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

«Мирослав Мисла - Герой нашого часу.  Мисла - ідеальний націоналіст. Навіть більше - ідеальний українець. Гарячий ідеаліст та мрійник - але не вузьколобий догматик. Безкомпромісний революціонер - але не емоційний деструктор-анархіст.  Оптиміст і життєлюб - а не депресивний зануда. Людина дії, господар власної долі - а не лузер «моя хата скраю». Блискучий інтелектуал, який щодня прагнув до нових знань і горизонтів - а не рогуль-неук, який «і так все знає». Можна продовжувати без кінця. Про Мислу можна говорити безкінечно», - написав політик.

Організовують Марш «Легіон Свободи»,  ВГО «Сокіл»  та добровольча чота «Карпатська січ» . Повідомляється також, що Марш розпочнеться  о 18:00 год, 7 липня від станції метро «Арсенальна».

Довідка: Мирослав Мисла (псевдо.: «Мисливець»; нар.4 липня 1992 — пом.2 жовтня 2016) — український військовик, молодший лейтенант, командир взводу окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї ОМБр. 2 жовтня 2016 загинув поблизу села Кримське Луганської області від множинних вогнепальних поранень під час мінометного обстрілу. Мирослав на чолі розвідгрупи під час виконання бойового завдання виявив ДРГ противника, після чого група потрапила під масований обстріл. Пораненого командира донесли до бази, але він помер. Похований у селі Волохів Яр Чугуївського району Харківщини, де мешкає його мати Наталя Іванівна.

Нагороджений посмертно Орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно) — «за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ