Діма і Оля були знайомі 20 років, три роки зустрічалися, а в лютому одружилися, йдеться у сюжеті ТСН

За словами чоловіка Ольги Дмитра, всі дев'ять місяців вагітність протікала без проблем, а пологовий будинок вибрали за місцем проживання. Минулої п'ятниці вони вже там були, аналізи були в нормі, їх відпустили додому, а вже в суботу надвечір в Олі почалася кровотеча. Лікарі почали робити кесарів розтин, чоловіка вивели в коридор.

«Нам пояснили, що не могли підібрати трубки для наркозу, тому робили наркоз просто маскою, інший наркоз – через укол не могли робити. Дістали дитину, поклали мені на груди, вона там полежала півгодини. В якийсь момент почали всі бігати. Мені пояснили, що блювотні маси потрапили в легені, шлункові соки все спалюють», – пригадує він.

Попередній висновок розтину показав, що Ольга померла нібито від ішемічної хвороби серця. При цьому сестра породіллі запевняє: у неї не було проблем із серцем, а за день до смерті почувалася чудово.

«Це все фігня, вибачте», – прокоментувала Олександра слова фахівців.

Медичні керівники стверджують, що за життя жінки боролися понад 15 фахівців, а рішення провести кесарів розтин «було правильним».

«Вони її оглянули і терміново за життєвими показниками прооперували. Всі документи на розгляді в судово-медичній експертизі», – заявила заступник директора медзакладу Світлана Гончарук.

При цьому вона не змогла відповісти на запитання журналіста, чи промивали жінці шлунок перед операцією.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ