Як повідомляє прес-служба ВО «Свобода», націоналісти вимагали не включати до порядку денного сесії розгляд проекту Трудового кодексу, адже він написаний під диктовку олігархів та спрямований на новітнє закріпачення українців.

Керівник профспілки «Свобода праці» Юрій Ноєвий, виступаючи на акції, наголосив: «Українофобка Ірина Геращенко говорить, що Трудовий кодекс – це зобов'язання перед Європою, і він має бути ухвалений. Це відверта брехня! Навпаки, трудові права не можуть погіршитися. Ми маємо домогтися того, щоби Трудовий кодекс не був поставлений і проголосований».

У підсумку проект Трудового кодексу таки не було внесено до порядку денного. Націоналісти наголошують на вимозі відмовитися від ухвалення антинародного документа. Водночас вони вимагають відставки Людмили Денісової з посади голови парламентського комітету з питань соціальної політики. Підставою доля цього є її неправомірні дії під час засідань комітету 11 квітня. Тоді під її керівництвом комітет задля протягнення олігархічного проекту Трудового кодексу провів кулуарні зібрання з порушенням Регламенту Верховної Ради.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ