Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«Інцидент стався на вулиці Іоанна Павла ІІ. До поліції звернулися батьки потерпілих юнаків та повідомили, що їхніх дітей побили невідомі. На місце події негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції», - йдеться у повідомленні.

Поліція опитала хлопців, які пояснили, що ввечері вони повертались із коледжу додому, коли до них підбігли двоє невідомих чоловіків та жінка і почали бити. Під час бійки в одного з нападників випав предмет, схожий на пістолет, який підняла жінка та зробила постріл», - зазначають у поліції.

У результаті бійки двоє юнаків отримали тілесні ушкодження. Окрім того, один із неповнолітніх внаслідок пострілу отримав травму лоба. Їм на місці надали медичну допомогу.

За декілька хвилин оперативники встановили нападників та затримали їх у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися місцеві мешканці - 23-річна дівчина та 35-річний і 28-річний чоловіки.

Затримані пояснили, що напередодні на вулиці їх побили невідомі. Побачивши хлопців, які йшли із коледжу, вони вирішили, що це їхні кривдники.

З місця події правоохоронці вилучили пістолет і відправили на експертне дослідження.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Правопорушникам оголошена підозра та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ