Студентка пропала у понеділок вдень. Вікторія розповіла, що її викрали троє чоловіків. У новинах показали сюежт про зникнення студентки і, мабуть, викрадачі злякалися – і вирішили відпустити заручницю, повідомляє ТСН.

«Ну, вони в телевізорі, видно, побачили. Мені здається, завдяки цьому трохи заворушилися. Неповнолітня, пошуки тривають», – кажуть родичі Вікторії.

Спочатку дівчина тільки плакала і взагалі не говорила.

«Я з десятого разу зрозуміла, що метро «Гідропарк», – говорить мама.

Вікторія сказала матері, що туди її привезли чоловіки, які її схопили три дні тому.

«Чесно, я мало що пам'ятаю, що вони говорили. Якийсь клуб, там музика грала, диму багато було», – розповіла сама постраждала.

Мати дізналася від дочки, що та стояла на автобусній зупинці, коли поруч зупинилася машина. З авто вискочили невідомі і накинули дівчині щось на голову та запхали в машину.

«Якусь серветку, каже, підсунули – і відключилася», – розповіла жінка.

Мати Вікторії стримає слово, і не буде писати ніяких заяв, оскільки дитину їй повернули живою.

Попереду у дівчинки медичні огляди і спілкування з поліцією. Мама, яка на всю країну заявила, що відмовиться від претензій, якщо їй повернуть дитину живою, збирається стримати слово і не писати ніяких заяв. Сама дівчина на питання, чи хоче вона покарати своїх кривдників, відповіла: «Хочу забути».

Але якщо медики доведуть факт насильства над неповнолітньою, наміри мами і дівчини не будуть мати значення – це занадто серйозний злочин. Якщо ж ні, справу про зникнення закриють.

Сама ж Віка планує повернутися в коледж і позакривати всі свої пропуски, щоб спокійно виїхати на канікули додому на Житомирщину.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ