Поліція затримала трьох осіб, підозрюваних у стрілянині по вікнах житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

7 квітня близько півдня до поліції звернулись мешканці одразу двох багатоповерхівок на вулиці Василя Липківського у Києві та повідомили поліції, що по їхніх квартирах стріляють.

Вікно однієї квартир мало характерні пошкодження, ймовірно, від пострілу. В іншій квартирі предмет, схожий на кулю до набою, застряг у стіні балкону.

Під час відпрацювання території поліцейські з’ясували, що ймовірні зловмисники можуть перебувати в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова, і, найімовірніше, саме звідти влаштували стрілянину. Довгий час підозрювані не відчиняли дверей поліції, але зрештою після тривалих переговорів відкрили.

Двоє чоловіків та жінка, які перебували у помешканні, мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. У квартирі за допомогою кінологів зі службовими собаками вдалось виявити предмет, схожий на пістолет. З нього, ймовірно, і здійснювали постріли. 

ІА "Вголос": НОВИНИ