[media=148207,148208] 

У Києві біля станції метро «Академмістечко» вночі сталася різанина між двома чоловіками, – повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

«Приблизно о 00:30 до київської поліції зателефонувала бармен кафе із повідомленням, що після конфлікту між відвідувачами чоловікові завдали ножове поранення», – йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, 41-річний мешканець Київщини вживав алкогольні напої, а згодом почав розмахувати ножем посеред закладу і вигукував, що він авторитет.

За словами очевидців, 35-річний уродженець РФ зробив йому зауваження, після чого між ними почався конфлікт і вони вийшли на вулицю. За декілька хвилин старший чоловік завдав іншому ножове поранення і спробував втекти, але його затримали охоронці ринку, де розташований заклад, і утримували до приїзду правоохоронців.

Зараз чоловік перебуває у слідчому ізоляторі. Встановлено, що він раніше судимий за скоєння грабунку та викрадення автотранспорту. За замах на вбивство йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Потерпілого із пораненням грудної клітини швидка госпіталізувала до лікарні, нині він у реанімаційному відділенні у стабільно тяжкому стані.          

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ