[media=134918,134919,134920,134921,134922,134923,134924,134925] 

Як повідомляє «Інформатор», аварія трапилася в 2:48.

За попередньою інформацією, BMW рухався по Гаванському мосту в сторону правого берега. Рухаючись на високій швидкості, водій не впорався з керуванням і на з'їзді з моста вилетів з проїжджої частини. В результаті ДТП машина отримала серйозні пошкодження, а раритетний трактор, який стояв в якості реклами Samogon Bar, перекинувся на бік.

Співробітники патрульної поліції побачили аварію і прибули туди до виклику. Медики, які приїхали на ДТП, оглянули постраждалого водія, у нього зафіксували травму носа, проте від госпіталізації він відмовився.

У ході діалогу було встановлено, що в машині знаходилося два хлопця з Еквадору. Вони вже кілька років проживають на території України. Молодий чоловік, який сидів за кермом, мав зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння. Спочатку обидва хлопці вільно спілкувалися українською та російською мовами, проте, коли справа дійшла до проходження тесту на вміст алкоголю в крові, водій різко перестав розуміти патрульних і вимагав іспанського перекладача. Англійська мова водієві також не підійшла.

При двох свідках було зафіксовано відмову від проходження тесту на Драгері. Після цього були складені адмінматеріали за ДТП, а також за керування автомобілем в нетверезому вигляді. Автомобіль відправиться на штрафмайданчик, а трактор на ремонт. Подробиці події з'ясовуються.

ІА "Вголос": НОВИНИ