[media=134303,134304,134305,134306,134307] 

Як повідомляє «Інформатор», інцидент трапився вчора, 13 серпня, близько 21:20.

За словами господині англійського бульдога Ольги, вона вийшла зі своїм батьком, Вадимом, і собакою в парк на вечірню прогулянку. Їх пес був на повідку. Відразу ж, на вході в парк до собаки підбіг стаффордширський тер'єр, який миттєво напав на бульдога.

Стаффорд був без намордника і повідка, а її господиня знаходилася в нетверезому стані і нічого не могла зробити. Стафф просто не слухався жінку, він вп'явся мертвою хваткою в англійця і не відпускав його. Тоді Вадим, господар бульдога, спробував розтягнути собак, однак він отримав відсіч від стаффора – собака його покусала. Ольга також намагалася допомогти своєму батькові, але і вона отримала травми.

Постраждалі відзначили, що господиня собаки-нападника нічого не робила і просто стояла дивилася, як тер'єр загриз до смерті англійського бульдога. Коли стафф почав терзати вже мертву собаку, Вадим знову намагався відтягнути агресора, проте знову отримав травми, вже більш серйозні.

Постраждалі викликали поліцію, але патрульні нічого не змогли зробити. Тільки останній екіпаж спробував відігнати собаку газовим балончиком, але це не допомогло. Прибулі на місце медики надали допомогу Вадиму, але він від госпіталізації відмовився, щоб доставити свою мертву собаку додому. Після цього він звернувся в лікарню, де йому наклали шви на руки і ноги.

ІА "Вголос": НОВИНИ