[media=152443,152444,152445] 

Як уже писав Вголос, марш під назвою «Бути воїном – значить жити вічно!» приурочено до дня народження Героя, який Мирослав Мисла відзначав 4 липня.

На завершення маршу на Контрактовій площі відбудеться концерт за участи гурту «Залізний Хрест», соліста гурту «Широкий Лан» Святослава Бойка та інших.

 

Довідка:

Мирослав Мисла (псевдо «Мисливець») – член проводу та очільник референтури історичних досліджень всеукраїнської громадської організації «Сокіл», доброволець, боєць Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», офіцер, командир взводу 93-ї ОМБ ЗСУ. Активний учасник Революції гідности, під час якої був спецкореспондентом радіо «Голос Свободи».

З перших днів війни добровольцем вирушив на Схід у складі батальйону МВС особливого призначення «Січ». Мирослав обороняв Піски під Донецьком. З весни 2015 року служив у Збройних Силах України, в «Карпатській Січі», 93-й ОМБ.
У травні-серпні 2016-го проходив курси військової підготовки у Національній академії Сухопутних військ. Після їх закінчення повернувся в зону бойових дій, де став командиром чоти, що входила до складу 8-ї роти 3-го механізованого батальйону 93-ї ОМБ.

Загинув у бою 2 жовтня 2016 року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ