Про це повідомило джерело «Обозревателя» у правоохоронних органах.

За інформацією джерела, дівчинка розповіла мамі про «дядька».

Співробітники приватного навчального закладу в поліцію не зверталися. Яким чином вони могли не встежити, випустити дитину з поля зору - велике питання. Відомо тільки, що про зникнення дітей у цей день із садка сигналів не надходило.

Чи може хтось із співробітників навчального закладу бути причетний до скоєння злочину - перевірять правоохоронці.

Інформацію про «Обозревателю» підтвердили і лікарі. За їхніми словами, дівчинку з ушкодженнями доставили у хірургічне відділення однієї зі столичних лікарень.

На питання, чи відкрито по цьому випадку кримінальне провадження, в поліції відповіли, що «на рівні керівництва ухвалене рішення не коментувати», «оскільки слідство категорично проти», - уточнили  у прес-службі ГУ НП у Києві.

Школу-дитсадок заснували заслужені працівники культури України Галина та Дмитро Кайгородови.

У заклад приймають дітей від двох років і до 4 класу. Вартість навчання/перебування дитини обходиться у шість тисяч гривень на місяць. Також має бути вступний внесок на таку ж суму.

Дитячий сад є першим ступенем культурного центру «Кияночка». Це багатоступенева система хореографічної освіти, у структуру якої також входять Школа мистецтв, Київський хореографічний коледж, театр «Молодий балет Києва» та ін.

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ