[media=140390,140391,140392,140393,140394,140395,140396] 

Про це інформує прес-служба ВО «Свобода».

«Маємо бути щирими і веселими, того би хотів Мисла, який вмів радіти життю, вмів зворушливо скласти слова докупи. Він не тільки загинув у бою під час прямого контакту з ворогом, забрав у пекло життя окупантів, він вірив у те, що робить, вірив у перемогу і кожним своїм кроком пришвидшував перемогу соціал-національної ідеї. Університет він закінчив не для галочки, він горів знаннями і вмів відстояти свою позицію навіть у суперечках з викладачами. Багато хто зве його вчителем. Він був і моїм вчителем. Так щиро як він жити може далеко не кожен. Коли у підручниках історії буде реалізовано те за що боровся Мисла – це буде гідне його вшанування. Відкриваючи пам'ятник Миркові, пам'ятаємо всіх, хто загинув. І продовжуємо їхню боротьбу», - зазначив під час відкриття пам‘ятника лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Довідка: Мирослав Мисла - доброволець ОДЧ «Карпатська Січ», офіцер, командир чоти 8-ої роти 3-го механізованого батальйону 93-ої ОМБр ЗСУ. За освітою – викладач історії та суспільно-політичних наук. Член ВО «Свобода» та член проводу ВГО «Сокіл».

2 жовтня 2016 року Мирослав героїчно загинув у безпосередньому стрілецькому зіткненні з російським окупантом поблизу селища Кримське на Луганщині. Під час виконання бойового завдання Мисла встиг знищити 4-х окупантів та прикрити, відступаючи, всіх побратимів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ