Про це повідомляє інформаційний ресурс «Є».

За подіями, що відбувалися, спостерігали представники Національного реєстру рекордів. Як результат – зафіксовано рекорд як «наймасовіше фарбування брів на одній локації», в якому взяли участь 176 майстрів і стільки ж моделей.

За словами хмельничанки Ельнари Самєдової, представника асоціації бровістів у Хмельницькому, про встановлення рекорду вона дізналася від своїх колег, які запросили на дійство усіх бажаючих з усієї України та ближнього зарубіжжя.

«З Хмельницького нас було, здається, шестеро чи семеро. Загалом, усе тривало близько чотирьох годин. Всі дуже класно й професійно попрацювали. До речі, були присутні майстри з Литви, Білорусі та Казахстану», – каже Ельнара Самєдова.

За словами пані Ельнари, організатори мали на меті популяризувати професію бровіста, донести меседж, що нині це доволі популярний напрямок у сфері б’юті-послуг, яким все частіше користуються красуні усього світу.

«Ця професія набуває чималих обертів, тому ми мали на меті ще й запропонувати виділити її як окрему професію, варту уваги й того, щоб її здобувати», – зазначила Ельнара.

До речі, нещодавно на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2018» у Києві зареєстрували два нових рекорди – «Герб з найбільшої кількості троянд» і «Найбільший вареник з картоплею».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ