До поліції Києва надійшло повідомлення про мінування будівлі телеканалу, що розташований на вулиці Дмитрівській у Шевченківському районі столиці.

На вказану адресу виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники. Проводиться огляд приміщення, евакуйовано 35 осіб.

Як відомо, на вулиці Дмитрівській у Києві розташована будівля телеканалу «Інтер».

Як писав «Вголос», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 11 липня вирішила оштрафувати телеканал «Інтер» на 4,46 млн гривень за розпалювання ворожнечі під час концерту до Дня Перемоги «Перемога. Одна на всіх». На відео зі сцени ведучі заявили про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців».

Зазначається, що таке рішення ухвалене за результатами позапланової перевірки каналу, призначеної за скаргами громадян Департаменту захисту національної державності Служби безпеки.

«Інтер» заявив, що збирається оскаржувати штраф Нацради.

Також «Інтер» став одним із кількох українських телеканалів, які організували трансляцію футбольного чепіонату, який відбувається на території країни-агресора. Повідомлялося, що ЗМІ відправив на ЧС до РФ своїх журналістів.

27 червня активісти пікетувли Нацраду з питань телебачення та радіомовлення з вимогою забрати у скандального «Інтера» ліцензію.

Разом з тим, 9 липня на сайті телеканалу «Інтер» з'явилася публікація про «подвиги РФ».

ІА "Вголос": НОВИНИ