Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в м. Києві.

Заявниця розповіла, що напередодні новорічних свят познайомилася із чоловіком. Згодом він запросив її з подругою додому.

Правоохоронці встановили, що чоловік був напідпитку, тож почав приставати до жінок, але на його залицяння вони відповіли відмовою. Розлючений «кавалер» почав їх бити ногами, викручував руки і душив. Після цього проти волі жінок силою вступив у статеві зносини неприроднім способом. Задовольнивши свої статеві пристрасті, чоловік пішов відпочивати. Одна із потерпілих втратила свідомість, а її подруга втекла та викликала правоохоронців і лікарів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції та медики. Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено місцеперебування підозрюваного. За вчинення правопорушення правоохоронці затримали раніше судимого 35-річного місцевого мешканця. Уже доведено його причетність до ще одного зґвалтування, тож його жертвами стали троє жінок.

Після проведення слідчих дій фігурантові оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Його взяли під варту. Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.

ІА "Вголос": НОВИНИ