[media=144426,144427,144428,144429] 

Чоловік, побачивши правоохоронців, почав втікати, тож поліцейські наздогнали його та провели поверхневий огляд, повідомляє Нацполіція Києва.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, у кишені чоловіка правоохоронці виявили відеореєстратор, походження якого затриманий не зміг пояснити.

«Це – місцевий мешканець, 1983 року народження, якого ми раніше затримували за майнові злочини. Відеореєстратор він викрав із іномарки, розбивши скло пасажирських дверцят. Однак ми встановили, що напередодні в нього була невдала спроба обікрасти джип, але його з речами наздогнав власник. Також у нас є докази щодо скоєння ним вуличного грабежу, коли він відібрав у перехожої сумку», – розповів Олександр Кузьмін.

Правоохоронці зібрали докази причетності затриманого до двох епізодів крадіжок та грабежу. Зараз затриманий перебуває у слідчому ізоляторі, а поліцейські перевіряють інформацію про вчинення інших злочинів.

Для з'ясування обставин киянина доставили до управління поліції. За фактами крадіжок та грабежу триває досудове розслідування. Затриманий знаходиться під арештом у слідчому ізоляторі. Правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності чоловіка до інших злочинів, скоєних на території району та міста.

ІА "Вголос": НОВИНИ