[media=157664,157665,157666,157667] 

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення, що на землі під вікнами будинку лежить мертвий чоловік із травмами, характерними для падіння з висоти. За вказаною адресою на вулицю Маяковського виїхав екіпаж патрульної служби та слідчо-оперативна група Деснянського і Головного управлінь поліції.

Поліцейські встановили, що жителька будинку викинула із вікна кухні свого чоловіка і намагалася у такий самий спосіб вкоротити собі віку, однак не наважилася. Працівники поліції вели з нею перемовини через зачинені у помешканні двері, оскільки вона нікого не впускала. Згодом оперативникам вдалося вмовити господарку, потрапити у квартиру і поспілкуватися.

«За словами жінки, упродовж трьох років вона доглядала за своїм чоловіком, який через хворобу був прикутий до ліжка. Жити так далі вона не могла, тому і вирішила покінчити життя самогубством разом із чоловіком. Жінка навіть написала передсмертну записку, у якій зізналася у страшному злочині», - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Зараз підозрювана перебуває у територіальному управлінні поліції та дає пояснення свого вчинку слідчим. Зібрані відомості про подію належним чином зареєстровані та вснесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Киянці оголосили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ