Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у місті Києві.

Працівники охорони закладу зупинили чоловіка й виявили в нього дві пари жіночого взуття, заховані під верхнім одягом. Після цього чоловік повернувся в магазин і кинув товар на полиці, заявивши, що нічого не крав.

Однак на записах камер відеоспостереження було зафіксовано дії зловмисника. Тож охорона зателефонувала дільничному інспекторові поліції і повідомила про подію.

«Затриманий, 35-річний киянин, раніше вже був неодноразово судимий. Тому, коли він почув, що дільничний викликав на місце події слідчо-оперативну групу поліції, заявив, що до в’язниці більше не піде. Після цього відійшов на кілька метрів, дістав із куртки ніж і кілька разів полоснув себе по зап’ястю руки. Поліцейський разом з охороною відібрали в нього ніж і викликали лікарів», – повідомили правоохоронці.

Чоловікові надали необхідну допомогу й відправили до Печерського управління поліції. Однак там під час спілкування з правоохоронцями затриманий знову заявив, що погано почувається. У лікарні його вдруге обстежили і передали правоохоронцям.

Як встановили працівники поліції, на момент здійснення крадіжки в магазині затриманий перебував у розшуку в Солом’янському районі за аналогічні злочини та збут наркотичних речовин.

Наразі зловмисник перебуває під арештом. За скоєння низки злочинів йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ