Про це повідомляє Укрінформ.

Ряд епізодів знімається на вулиці Богдана Хмельницького, у кварталах від Пушкінської до Володимирської.

На час зйомок ряд установ, магазинів змінив вивіски. Зокрема, розташований в цьому кварталі Укрінформ став «Музичною школою №32», напроти агентства замість одного зі звичних магазинів з'явився кіоск «Табак», біля якого знімається цілий ряд сцен. Від вулиці Хрещатик по вулиці Богдана Хмельницького вгору-вниз рухаються автомобілі, автобуси та інший транспорт періоду 1980-х років. На лайт-боксах, у вітринах розміщено плакати того часу, на тротуарі виставлено стенди з газетою «Правда».

Серіал про аварію на Чорнобильській атомній електростанції, яка сталася 26 квітня 1986 року, знімається  у жанрі драми, він матиме 1 сезон з п'яти серій. Прем'єра запланована на 2019 рік.  Згідно з офіційним синопсисом, в центрі сюжету «історії хоробрих чоловіків та жінок, які ризикують собою, аби врятувати Європу від неймовірної катастрофи».

У головних ролях грають британські актори Джаред Гарріс («Корона», «Експеримент: Зло») та Эмілі Вотсон («Еверест», «Кінгсмен: Золоте кільце»), а також відомий шведський актор Стеллан Скашгорд ("Тор", "Месники", «Німфоманка»). Скашгорд грає в серіалі члена ЦК КПРС та голову державної комісії з ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Бориса Щербину. Эмілі Вотсон виконує роль ядерного фізика Уляни Хомюк, яка неофіційно розслідує причини вибуху.

ІА "Вголос": НОВИНИ