Про повідомляє прес-служба Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень «Київзеленбуд».

«Квіткове панно на честь олімпійського чемпіона з’явиться на транспортній розв’язці біля метро Лівобережна у Дніпровському районі столиці наприкінці квітня – на початку травня. Загальна площа клумби - 65 кв. м. Для створення клумби планується висадити близько 14 тисяч квітів», – говориться в повідомленні.

Макет клумби, яка символізує перемогу Олександра Абраменка, олімпійцю вручили під час церемонії нагородження у рамках Національної громадської кампанії «Спільна Олімпійська Перемога». Таким чином «Київзеленбуд» створює додаткову мотивацію для успішного виступу українських спортсменів і започатковує відзнаку, яку ще не отримував жоден з олімпійських чемпіонів України.

Нагадаємо, український фристайліст Олександр Абраменко 18 лютого став олімпійським чемпіоном XXIII Олімпійських Ігор-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея). Він виконав стрибок, який до цього часу ніколи не демонстрував на змаганнях, і отримав за нього 128,51 бала та золоту медаль.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ