Більше як два тижня знадобилось працівникам Києво-Святошинського відділу поліції для того, щоб встановити особу грабіжника та затримати його, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області. Затримали зловмисника в Обухівському районі. Ним виявився 23-річний молодий чоловік, уродженець Київщини.

«Працівники поліції відновили перебіг подій. Того дня молодик вештався вулицями Петропавлівської Борщагівки, коли біля одного з помешкань випадково побачив заможну жінку за кермом автівки. Тож вирішив вночі «зайти» до неї в гості. А для «романтичності» зірвав на сусідньому подвір’ї троянди. Молода жінка не злякалась непроханого нічного «гостя». Вела вона перемовини з грабіжником та віддала свої збереження (4 тис. доларів), щоб той не завдав ніякої фізичної шкоди для неї. І щойно він покинув будинок з викраденим, жінка зателефонувала у поліцію. Викрадені кошти хлопець витратив на гральні автомати та на власні потреби», - інформують у поліції.

Наразі грабіжнику оголошена підозра за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За скоєння пограбування йому загрожує позбавлення волі до восьми років.

ІА "Вголос": НОВИНИ