Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

«О 5:45 біля одного з кафе парку культури та відпочинку «Гідропарк» виникла сварка. Прибувши за викликом, поліцейські виявили чоловіка з ранами в області ноги і плеча. Потерпілий повідомив, що відпочивав в одному з кафе. Коли він вийшов на вулицю, до нього підійшов чоловік, в руках якого були вила. Незнайомець без всяких пояснень почав ображати потерпілого. Виник конфлікт, в результаті якого зловмисник наніс потерпілому тілесні ушкодження за допомогою вил», – йдеться в повідомленні.

Нападника доставили до Дніпровського районного управління для встановлення всіх обставин події. У той же час потерпілому була надана перша допомога.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного облік Дніпровського районного управління. На даний момент перевірка триває.

Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляється в групі «ДТП.Київ» у «Facebook», затриманий нападав і на інших відпочивальників.

«Те, що нас було четверо, його не зупинило. Назвався охоронцем кафе і спробував нас вигнати з «приватної власності», тобто громадського пляжу, наставивши впевнено на нас вила. Попросили вила опустити, маніяк послухав, образився, мабуть, і пішов», – розповів один із відпочивальників.

«На мене біг придурок із вилами, тільки в іншому одязі. Дістав заготовку з кишені і дуже голосно крикнув «стій, стріляти буду». Змусив лягти на пісок. Тут молоді хлопці підлетіли, ну, прописали... А потім інші... Виявляється, одного він встиг вилами в плече штрикнути. А до цього кидався з тими ж вилами на машину», – повідомив киянин.

За його словами, також чоловік намагався напасти на хлопця з дівчиною.

 

В Киеве на пляже в Гидропарке мужчина с вилами напугал отдыхающих.Инцидент произошел в ночь на 20 июля."Ночью на пляж...

Posted by dtp.kiev.ua on 20 Июль 2015 г.

ІА "Вголос": НОВИНИ