[media=139214,139215,139216] 

Про це пише «Сьогодні».

Один із ресторанів в китайському місті Цзинань пропонує відвідувачам безкоштовну їжу і пиво, якщо вони зможуть протиснутися через вузькі металеві решітки, встановлені на вході в заклад.

Його власник Чжао Ланг придумав таку ідею не тільки для того, щоб залучити клієнтів, але і нагадати їм про дотримання дієти і необхідність стежити за своєю вагою.

На вході до ресторану встановлені металеві решітки з різною шириною. Наприклад, тому, хто зможе протиснутися в найменший пробіл в 15 см, гарантовані безкоштовні страви і пиво упродовж усього вечора.

Наступний рівень складності становить 18 см - клієнтові, який пробрався через цей вузький отвір, подадуть безкоштовно п'ять сортів пива. Клієнтам, які зможуть «вписатися» в третій пробіл на 25 см, буде надано одне безкоштовне пиво.

Наступні «двері» шириною 30 см не пропонують знижку, але повідомляють: «Ваша фігура в межах норми, ви не повинні просити більше». А останній прохід, який, за словами власника Чжао Ланга, є «виключно широким», запитує в клієнта: «Ви впевнені, що повинні пити пиво?».

Як стверджує власник закладу, щодня хоча б одна людина проходить через найвузькіший прохід в 15 см, здебільшого - жінки.

ІА "Вголос": НОВИНИ