Про це повідомляють в офіційному твітер-акаунті команди.

Двигун літака загорівся під час польоту. Футболісти бачили вогонь через ілюмінатори. Футболістам вдалось приземлитися у штатному режимі, тож ніхто не постраждав.

Як передає РБК з посиланням на представника авіакомпанії, на борту відбулося порушення штатної роботи одного з двигунів, попередньо через потрапляння птаха.

Повідомляється, що літак приземлився на двох працюючих двигунах, посадка лайнера сталася в штатному режимі. В авіакомпанії уточнили, що на даний момент повітряне судно відсторонено від виконання польотів до з'ясування того, що сталося.

"Безпеки пасажирів нічого не загрожувало. Під час приземлення літака в аеропорту Ростова-на-Дону тривога не оголошувалася. Інформація про пожежу, що нібито сталося в двигуні, не відповідає дійсності", - цитує агентство представника перевізника.

Інформацію про те, що трапилося під час польоту пожежі не підтверджує і прес-служба Федерації футболу Саудівської Аравії. В її коментарі, опублікованому на офіційній сторінці збірної в Twitter, сказано, що це був лише "незначний інцидент".

Із Уругваєм Саудівська Аравія зіграє 20-го червня у другому турі чемпіонату світу з футболу-2018.  

ІА "Вголос": НОВИНИ