Про це інформує кореспондент «Вголосу».

Про теперішній стан автомобільних доріг областей прозвітував директор департаменту з питань цивільного захисту Олександр Харчук:

«Ми очікуємо на те, що сьогодні до кінця дня усі населені пункти будуть відновлені. Бригади усієї області працюють у посиленому режимі і вживають заходів, щоб максимально ліквідувати наслідки негоди. Львівська обласна адміністрація визначила два терміни для відновлення електропостачання: від 13-17 годин».

Також відомо, що на території області для очистки доріг працює 181 одиниця техніки, було залучено для роботи 336 працівників.

«Дороги розчистили всюди, доїзд до усіх населених пунктів є, державні дороги приведені до належного стану. У найскладнішій ситуації перебувають Старосамбірський і Мостиський райони. Там зараз працює максимальна кількість техніки і бригад для виявлення місць обривів та їхньої ліквідації», – повідомляє  начальник відділу розвитку інфраструктури та тендерно-договірних відносин департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Микола Одиноцький.

Водіям рекомендують бути особливо уважними за кермом та дотримуватися правил зміни зимової резини,  адже саме це стає основною причиною великих незручностей на засніжених дорогах та перевалах.  

Як відомо, станом на 08:00 год 5 лютого тимчасово без електропостачання залишалися 118 населених пунктів (67 повністю та 51 частково) у дванадцяти районах області. До відновлення енергопостачання тоді залучили 53 бригади ПАТ «Львівобленерго» у складі 172 осіб та 59 одиниць техніки.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ