Про це інформує кореспондент «Вголосу».

Конкурсна рада, зокрема підтримала узагальнені пропозиції до Програми. Це такі як: зменшення впливу на загальну оцінку критерію «Кількість додатково залучених не бюджетних коштів Конкурсанта (хоча б до 30%), зменшення ваги небюджетного внеску, при оцінці проектів надання переваги описовій частині; відміна градації між грошима громади, спонсора, натуральним внеском».

Розглянули під час засідання та підтримали і пропозиції Секретаріату Конкурсної ради. Серед них – розподіл коштів за категоріями відповідно до територіальної приналежності; диференціація фінансової підтримки проектів за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до категорії; зменшення ваги небюджетного внеску у загальну оцінку проектів; включення районних рад до числа заявників.

Відтак, відповідні пропозиції подадуть на розгляд засідання комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку ЛОР.

Також, як зазначив заступник керуючого справами – начальник відділу з питань проектів місцевого розвитку, МДТ та ЗЕЗ обласної ради Іван Собко, цьогоріч на Львівщині переможцями обласного конкурсу мікропроектів стали 619 проектів. Загальна вартість проектів-переможців – 145,9 млн грн. На їх реалізацію в обласного бюджету передбачили майже 70 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ