[media=142008,142009,142010,142011,142012,142013,142014,142015] 

Про це інформує власкор «Вголосу».

«Ця виставка унікальна тим, що її учасники в акваріумах створили тематичні композиції, які відтворюють краєвиди поліського краю. Тобто природні ландшафти Волинського краю, волинських лісів перенесли в штучну екосистему. Ми намагалися використовувати натуральні декорації. Хоча студенти та учні також додавали до цих декорацій замки та керамічні будиночки. Також на виставку приїхав відомий аквадизайнер з Ужгорода Михайло Баренблат, який провів авторський майстер-клас «Створення композицій у прісноводному акваріумі з натуральних декорацій».

У подальшому ми плануємо й надалі запрошувати відомих аквадизайнерів з України. Хочеться, щоб на Волині аквадизайн розвивався швидшими темпами, адже поки що ми лише початківці», – розповіла у коментарі власкору «Вголосу» Світлана Буднік, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти СНУ імені Лесі Українки, керівник гуртків «Декоративний акваріум», «Основи аквадизайну» Волинського обласного еколого-натуралістичного центру.

Загалом у виставці було презентовано 10 акваріумів з унікальним аквадизайном, над якими працювали учні та студенти з області. Кожний автор композиції захищав власну ідею.

Виставка триватиме до 22 квітня. До цього часу можна буде проголосувати за найкращий акваріум, представлений на заході.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ