Про це інформує власкор «Вголосу».

Впродовж квітня представники громадських організацій подавали ідеї щодо підтримки соціально вразливих категорій населення міста.

На реалізацію проектів передбачено 80 тисяч гривень, а максимальне фінансування одного проекту – 20 тисяч гривень з співфінансуванням не менше як 10% від обсягу коштів бюджету міста.

Члени Конкурсної комісії обговорили чотири соціальні проекти, які подали представники громадських організацій міста та одну ініціативу від навчального закладу №11.

Відтак, представники Центру соціальних ініціатив та соціальних досліджень представили на розсуд журі два проекти «Стоп-мобінг» та «Школа відповідального батьківства». Облаштувати сенсорну кімнату для релаксації дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучивши і дітей, і батьків, пропонують вчителі благодійної неприбуткової організації «Фонд розвитку ЗОШ №11 – «Ерудит». Представники громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку розробили програму «Сильні батьки – сильні діти». Втілити ідею «Вихідний день у колі сім'ї» запропонували представники Луцької міської організації спілки воїнів АТО.

Члени журі відзначили, що всі ідеї дуже хороші і актуальні на сьогодні, хоча і потребують доопрацювань.

ІА "Вголос": НОВИНИ