Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro, передає власкор «Вголосу».

Очікувана вартість монумента – 3 522 231,60 грн. Встановити пам’ятник запланували на проспекті Соборності навпроти РАЦСу. Замовником робіт стало управління капітального будівництва Луцької міської ради.

«Переможцем конкурсу на кращу ідею спорудження пам’ятника Степану Бандері визнано авторський колектив за рішенням Луцької міської ради від 29.07.2009 року №44/5. До складу цього авторського колективу скульпторів та архітекторів включено власника КМП «Гранітбудексклюзив», його комерційного директора Грабарчука С.М. з метою вирішення питань конструктивних рішень в процесі проектування та будівництва пам’ятника.Згідно наради авторського колективу-переможців конкурсу спорудження пам’ятника Степану Бандері (протокол від 01.06.2016 №1) КМП «Гранітбудексклюзив» доручено виступити генеральним підрядником побудівництву пам"ятника», – йдеться в повідомленні.

Як писав «Вголос», раніше депутат Павло Данильчук пропонував перенести місце спорудження пам'ятника Степану Бандері від РАЦСу на вулицю Лесі Українки, 24, де донедавна стояв комуністичний монумент Степану Бойку. Однак проти такої ініціативи виступили інші обранці громади та активісти.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ