Про це йшлося під час засідання комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, передає власкор «Вголосу».

До переліку об’єктів міста для відбування громадських робіт засудженими та порушниками хочуть додати товариство «М.Ж.К.», військову частину А2466 на вулиці Стрілецькій, 12, та ЖКП №8. Серед інших об’єктів – житлово-комунальні підприємства № 2, № 3, № 7, № 11, КП «Парки та сквери м. Луцька», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, головне управління юстиції у Волинській області, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, КП «Луцький зоопарк», Луцький міськрайонний суд, державний історико-культурний заповідник та КП «Ласка».

До переліку робіт додали прибирання, благоустрій та озеленення території, кладовищ, зон відпочинку і туризму, подорожніх смуг, пам’яток архітектури, історії та культури, благоустрій території міста з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, впорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання захисників Вітчизни і утримання в належному стані цвинтарів, благоустрій території після закінчення будівництва, прибирання будівельного сміття, виконання найпростіших робіт з ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери, вирубка чагарників вздовж доріг, водоймищ та річок, виконання технічних робіт, що не потребують кваліфікації.

Члени комісії підтримали проект рішення.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ