Про це інформує власкор «Вголосу».

Так, журналістка звернулась із позовом до суду, бо фонд Ігоря Палиці спочатку погодився надати відповідь на її запит (йдеться про звіти щодо надходження та використання коштів фондом за час його діяльності з 2014 до 2016 років). Однак потім, зважаючи на велику кількість інформації, її попросили почекати певний час. Згодом й узагалі відмовили, мовляв, на підставі того, що фонд не є розпорядником інформації.

Ірина Мусій звернулась до суду і 27 червня Волинський окружний суд відмовив їй у задовленні позову повністю. Натомість Львівський апеляційний адмінсуд задовольнив позов частково.

«У багатьох виникає питання: чому я це продовжую? Бо це моя робота. Під час проведення розслідування про ГФ «Варта порядку», яке фінансував фонд, цифри дуже важливі. Ніхто із членів громадського формування не поніс відповідальність за свої незаконні дії.
Триває розслідування СБУ щодо очільників громадського формування», – зауважила вона.

За її словами, нині залишаються відкритими питання про те, які суми і на що витрачалися з фонду «Тільки разом», скільки з них було передбачено на фінансування ГФ «Варта порядку», і на які завдання членів цього формування.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ