Натомість рішення про розробку детального плану прийняли сьогодні, 18 серпня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Як йдеться у рішенні виконкому, розглянувши звернення громадянки Сердюк Галини виконавчий комітет вирішив: дозволити розроблення детального плану території у районі вул. Лижв'ярської відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації.

«Замовником розробки детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР із залученням фінансових джерел організацій, зацікавлених у розробленні містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є громадянка Сердюк Галина», – йдеться у рішенні виконкому.

Як зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, на цій вулиці хочуть відкрити міні-готель.

«На вул. Лижв'ярській, 30 є новий комплекс, який хочуть реконструювати у міні-готель, а ділянка поблизу на вул. Лижв'ярській, 34 виставлена на продаж, але це не вона виступала замовником розроблення детального плану», – зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський.

Також виконком погодив розробку детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Відпочинок».

«Замовником розроблення детального плану території – управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування з залученням фінансових джерел організацій, зацікавлених у розробленні містобудівної документації», – йдеться у рішенні виконкому.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ