Про це 5 жовтня 2017 року під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань комунального майна та приватизації зазначив депутат-свободівець Ігор Барановський, – передає прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Націоналіст зауважив, що під час комісії розглядали звернення комунального закладу Львівської обласної ради «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» про списання автомобіля ВАЗ 2121 1994 року випуску.

«Рішенням комісії цей транспортний засіб мали передати на потреби військової частини області. З'ясувалося, що так зване списане авто бюро уже немає в наявності. Керівництво запропонувало шукати це авто спершу в Дрогобичі, згодом у Стебнику. Якщо до наступного засідання комісії ми це авто не знайдемо, то я буду пропонувати комісії звертатися до правоохоронних органів. Вважаю, що лише на одному такому прикладі можна побачити, як необґрунтовано списується комунальне майно обласної ради», – зазначив свободівець Ігор Барановський.

Нагадаємо, що 5 вересня 2017 року, за пропозицією депутата Львівської обласної ради від фракції ВО «Свобода» Ігоря Барановського, постійна комісія обласної ради з питань комунального майна та приватизації ухвалила рішення, відповідно до якого автомобіль ВАЗ мали передати на потреби однієї з військових частин області. Ігор Барановський зазначив, що автомобіль ВАЗ 2121 1994 року випуску перебував на балансі Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи й підлягав списанню.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ