Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Цей проект було внесено до порядку денного чергової сесії на засіданні президії облради 6 березня 2018 року. «На початку цієї каденції  керівництво облради піарилося на скороченні штату працівників апарату. Це було подано як велике благо для обласного бюджету, як економію коштів платників податків. Але тепер  вони вже не думають про бюджетні гроші – за два роки кількість працівників апарату обласної ради зросла на 10%. Тепер планується розширити відділ з питань бюджету і канцелярію», - зазначив Михайло Нискогуз.

За його словами, попри те, що раніше у раді було більше депутатів, у прес-службі ніколи не працювало аж п’ятеро осіб, як і не було шістьох штатних юристів.

«Зараз, скажімо, аж п’ятеро осіб працює в прес-службі, яка висвітлює роботу голови й заступників, а не всього депутатського корпусу, зокрема й опозиції. А ще в штаті шестеро юристів. Та чи є ефект від такого розширення апарату? Ми обов’язково вимагатимемо інформації про те, які видатки заплановано на апарат і чи виправдане чергове нововведення», - наголосив націоналіст.  

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ