Урочистості відбулись у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Нагороди та грошові премії вручив голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський. Участь у церемонії також взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Визнання найкращої спортсменки Львівщини у січні Олена Стецків здобула завдяки найкращому у складі національної збірної команди України виступу в цьогорічному чемпіонаті Європи та IХ етапі Кубка світу з санного спорту (26-28 січня 2018 року, Сігулда, Латвія), де посіла 7 місце в командних змаганнях й фінішувала 16-ю в особистому заліку чемпіонату Європи та була 8-ю в командних змаганнях етапу Кубка світу. Відтак, вона вдруге у своїй спортивні кар’єрі представлятиме Львівщину на чергових зимових Олімпійських Іграх у Південній Кореї.

Після нагородження присутні також урочисто провели спортсменів Львівщини – членів національної збірної України на XXІІI Зимових Олімпійських Іграх (9-25 лютого 2018 року, м. Пхьончхан, Республіка Корея).

Нагадаємо, в олімпійському турнірі ХХІІІ Зимової Олімпіади у південнокорейському Пхьончхані Львівщину представлятимуть п'ятеро спортсменів: санкарі Олена Стецків (1994 р.н.), Олена Шхумова (1993 р.н.) Антон Дукач (1995 р.н.), Роман Захарків (1991 р.н.) та гірськолижниця Ольга Книш (1995 р.н.). У складі тренерського колективу національної олімпійської збірної команди України працюватимуть також і четверо найкращих фахівців зі Львівщини: Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев, Олег Жеребецький (санний спорт) та Юлія Шепіленко (гірськолижний спорт).

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ