У межах Global Money Week - світові й регіональні акції та заходи, які допоможуть дізнатися більше про гроші і заощадження, про те, як заробляти, вести бізнес.

Мета Global Money Week - звернути увагу громадськості на фінансову освіту і фінансову грамотність, за допомогою веселих та інтерактивних заходів, проектів та презентацій розповісти дітям та молоді про всі аспекти, пов'язані з грошима.

Упродовж п’яти років Україна та Львівський університет банківської справи (УБС), що на проспекті Чорновола, 61,  бере участь у цій міжнародній просвітницькій ініціативі . Саме цього у виші відбудуться різноманітні заходи: вікторини, ділові ігри, зустрічі, екскурсії, круглі столи, змагання з фінансової обізнаності, мета яких привабити увагу дітей та молоді до важливості фінансової грамотності.

Зокрема, нині, 13 березня, львівські школярі зможуть взяти участь в інтерактивній грі «Фінансовий брейн-ринг» та «Успішний фінансист», а третьокурсники інституту - позмагатися у фінансовому квесті. Учні Миколаївської гімназії запрошені на тренінг-гру «Заощадження», а учні Львівського економічного ліцею 16 березня візьмуть участь у грі «Успішний фінансист».

Нагадаємо, вчора Львівський інститут УБС розпочав заходи Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) в Україні. 12 березня студенти зустрілися з успішними випускниками Львівського інституту УБС, які поділилися власними рецептами досягнення успіху у професії. Як стати працівником однієї з успішних ІТ компаній України розповіла студентам Юлія Веренько, випускниця 2003 року, яка сьогодні займає посаду project manager в Softserve.

Ольга Нікуліна – суддя міжнародного класу, член суддівського комітету федерації України з карате (єдина жінка з п’яти суддів такого класу у світі), випускниця Львівського інституту УБС 2005 року на власному прикладі показала, що справа, яка не була для неї профільною за освітою, стала справою життя.

Колаж Вікторії Боруцької.

ІА "Вголос": НОВИНИ