[media=142765,142766,142767] 

Сьогодні, 12 березня, в університеті банківської справи (УБС) відбулася зустріч з успішними випускниками Львівського інституту. На школярів та студентів чекають захоплюючі інтерактивні фінансові ігри, квести, екскурсії та цікаві зустрічі Завтра, 13-го березня, о 10.30 учнів шкіл Львова очікують цікаві ігри на тему фінансів. Гра «Успішний фінансист» дасть зрозуміти школярам, як успішно і раціонально розпоряджатись своїми коштами, як їх заощаджувати і накопичувати.

У межах заходів Global money week випускниця Львівського інституту УБС Юлія Колісниченко зустрілась сьогодні зі студентами, аби поділитися своїм баченням та досвідом досягнення успіху у професії. Юлія захистила дисертацію і стала кандидатом економічних наук. Вона є фахівцем з управління обліку і аудиту міжнародної інвестиційної компанії «Multi Ukraine», має великий досвід у сфері надання послуг з обліку іноземним компаніям, сертифікований спеціаліст за стандартами ACCA.

За словами Юлії, аби бути спеціалістом найвищого рівня, необхідно навчатися постійно, стежити за змінами, які відбуваються на ринку та завжди прагнути до самовдосконалення.

Також випускниця дала цінну пораду студентам: «Треба знайти таку роботу, яка допомагатиме вам розвиватися, рости у кар’єрі. Софт скілс – це уміння працювати в команді та активно комунікувати, вести переговори та ефективно працювати. Такі скіли – це 70% успіху вашої кар’єри, а інші 30% – навчання (хард скілс), під час якого студенти мають найбільше звертати увагу саме на вивчення предметів і весь час присвячувати здобуттю нових знань». Юлія радить починати свій підробіток з фрілансу, якщо добре розбираєтесь у сфері, знаєте мову чи володієте конкретними навичками.

«Здобутий досвід на безкоштовних стажуваннях відіграє величезну роль, тим більше якщо це міжнародна або іноземна фірма. Тому активно долучайтеся до стажувань, які не оплачуються, на яких вас навчать і ви отримаєте цінний досвід», - зазначила  вона.

«Англійську потрібно покращувати, тому що під час співбесіди чи інтерв’ю потрібно кілька слів сказати англійською. Зараз знайти час для вивчення мов дуже важко і я шкодую, що не вивчила другої іноземної мови – німецької. Тому раджу всім студентам, поки є час для навчання – вчити не лише предмети зі спеціальності, але й іноземні мови», - наголошує Юлія.

Фото: Вікторії Боруцької.

ІА "Вголос": НОВИНИ